Hodnocení obchodu

4,9 912 hodnocení
5
882x
4
14x
3
3x
2
4x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Marie Petrášová | 5.5.2024
Dodání zboží bylo rychlé. Barvy používám delší dobu, jsou krásné.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení, vážíme si vaší spokojenosti s našimi výrobky.
LK Avatar autora Lucie Karbusická | 5.5.2024
Obchod je asi dobrý. Ale ty šablony, které mi přišly to je opravdu špatný. Tenký nekvalitní plast, který se kroutí. Takže je to nepoužitelný. Za tu cenu jsem čekala mnohem kvalitnější výrobek a ne kvalitu výrobku z temu za desetinu ceny...
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za váš názor, je to otázka toho, jak šablony používáte. Plast je odolný, ale je poddajný, aby dobře přilnul k podkladu. Chápeme, že šablony nemusí vyhovovat všem. Před nákupem je možné se podívat na návody, kde najdete příklady jak šablony nejlépe používat. Šablony můžete samozřejmě vrátit. Našim cílem je vaše spokojenost.
R Avatar autora Radka L. | 2.5.2024
Obchod mi byl doporučen a opravdu jsem velice spokojená.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení.
MS Avatar autora Monika Suchá | 29.4.2024
Velice, nejsou drazí a ještě umí dobře poradit.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení.
JH Avatar autora Jaroslava Horakova | 29.4.2024
Spokojena
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme.
KR Avatar autora Kristyna Rihova | 28.4.2024
Doporucuji. Jsem velmi spokojena s vysledkem. Barvy rychle schnou a chytaji tak jak by meli.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení.
RF Avatar autora Renata Fleischhansová | 5.4.2024
Vše vždy proběhne bez problémů.Mohu jen doporučit.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení.
JK Avatar autora Jana Krbcova | 29.3.2024
Rychle dodání zboží. Bohužel vysoká cena dopravného při nákupu zboží do 200,- Kč.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 6.5.2024
Děkujeme za hodnocení, každý názor je pro nás cenný. Bohužel, cena dopravy u malých objednávek je vyšší, abychom ji nemuseli promítat do cen zboží.
NM Avatar autora Naďa Matiašová | 24.3.2024
👍👍👍
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 26.3.2024
Děkujeme :-)
FJ Avatar autora Františka Janečková | 21.3.2024
Objednala jsem šablony a nakonec jsem všechny dostala v pořádku Mám z nich radost
JL Avatar autora Jitka Ledvinová | 15.3.2024
Super, rychlá dodávka, barvy jsou krásné , jasné, opravdu neonové a vyrobená trička nemají chybu. Děti s nimi dělají velkou paráááádu :-)
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 19.3.2024
Děkujeme za hodnocení, moc si toho vážíme.
AM Avatar autora Alena Michalová | 8.3.2024
Perfektní.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 19.3.2024
Děkujeme.
KJ Avatar autora Karel Jakoubek | 7.3.2024
Vše na jedničku s hvězdičkou!
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 19.3.2024
Děkujeme za hodnocení.
LS Avatar autora Ladislava Stejskalová | 18.2.2024
Super
ZG Avatar autora Zdeňka Grohmannová | 10.2.2024
Barvičky jsou dobré.Jsem spokojená. Zároveň chci velmi poděkovat za vstřícnost a ochotu.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 19.3.2024
Děkujeme za hodnocení.
AC Avatar autora Adéla Cabalová | 25.1.2024
Jsem s barvami naprosto spokojená. Krásně se s nimi pracuje. Doporučuji
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 25.1.2024
Děkujeme za hodnocení.
DS Avatar autora Dana Slípková | 15.1.2024
Spokojenost
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 22.1.2024
Děkujeme.
P Avatar autora Petra | 13.1.2024
Spokojenost.
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 22.1.2024
Děkujeme.
PH Avatar autora Petra Hroudová | 6.1.2024
S objednávkou nebyl žádný problém. Objednáno během vánočních svátků ale balík mi byl doručen velmi rychle
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 22.1.2024
Děkujeme za hodnocení, těší nás vaše spokojenost.
AK Avatar autora Anita Kunrtová | 30.12.2023
Vše v pořádku ;)
PP Avatar autora Pavlína Pešlová (Administrátor) 31.12.2023
Děkujeme.